Info

Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Digital marknadsföring.
RSS Feed
Digitala medie-podden
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
February
January


2016
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: May, 2018
May 22, 2018
- Vad har marknadsavdelningen missat att göra inför GDPR?
- Vanliga misstag/frågor gällande GDPR och vad som krävs?
- Hur länge ska vi få nyhetsbrev av företag om att jag kommer få nyhetsbrev från det företaget?
- Vad kommer vara den stora skillnaden i marknadsföringen/data (re-targeting/programmatic/FB/Google)
- Vad bör man hålla utkik efter?
May 15, 2018

Var och när gick det snett? En återblick i den digitala kommunikationens historia för att hitta ursprunget till dagens fallande kommunikationseffekter.

 I veckans avsnitt gästar Fredrik Hallberg som är managementkonsult på Kapero, som arbetar med att effektivisera och strömlinjeforma marknadsavdelningars medieinsatser, organisationer och processer i en digital transformation. Fredrik har mer än 20 års erfarenhet av medieval och medieekonomi och var en av Sveriges första digitala strateger. Han är en omtyckt talare på många publika seminarier och har undervisat i marknadskommunikation och innovation på Handelshögskolan i Göteborg, IHM Business School, Berghs School of Communication, Hyper Island och KTH Executive Education m.fl. Han har suttit i juryn för Guldägget, Stockholm Mediaweek och 100 wattaren. Han titulerar sig ofta som en marketingnörd eller som snowboardfarfar.

May 8, 2018

I veckans avsnitt gästar Krister Karjalainen tidigare marknadschef på Safilo. Vi pratar bland annat om hur man driver kreativitet och innovation som marknadschef. Fördelen med att våga vara först, hur ROI är drivet av kreativa idéer, hur man blir en bättre beställare och hur man som marknadschef ska agera i en disruptiv värld där det kan dyka upp företag och konkurrenter där man minst anar det

May 1, 2018

Gäst Jacob Lovén som till vardags är innovationschef på mediebyrån OMD. Han har även en del av den populära tech-podden "Den Digitala Draken" som handlar om digitala fenomen i Kina. I veckans podd pratar vi om innovation, vad det innebär och hur man blir innovativ. Hur mediebyråer tacklar den utmaningen och framför allt spaningar från Kinas spännande tech-scen.

1