Info

Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Digital marknadsföring.
RSS Feed
Digitala medie-podden
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
February
January


2016
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2018
Mar 27, 2018
I veckans avsnitt gästar Per Axbom som föreläser om digital etik inom design och UX. I ett digitalt medielandskap där tjänster optimerar för att bli så friktionsfria som möjligt delar Per Axbom med sig av riskerna av helt friktionsfria tjänster som uppstår i bolagens jakt på så många konverteringar som möjligt. 
 
Per Axbom berättar om hur du skapar mer inkluderande tjänster och i samtalet delar han med sig av egna exempel men även exempel från större bolag som Amazon, Facebook och Klarna. Om du är nyfiken på Per Axbom hittar du hans podd och arbete här: https://axbom.eu/mediepodden/
Mar 20, 2018
Ett bra avsnitt för dig som vill bli uppdaterad kring programmatiska köp. 
 
I veckans avsnitt blir vi uppdaterade av en av Sveriges främsta programmaticexperter Maya Garkusha. Vi pratar bland annat om hur långt i utvecklingen vi hittills kommit. Vi ser fortfarande höga tech och hanteringskostnader som vi inte alltid korrelerar med en effektivare kampanjer. Programmatiska köpare är eftertraktade, men hur hittar man rätt kompetens. Hur följer man upp programmatiska kampanjer och hur utvärderar man datakällor på bästa sätt?
 
 
Mar 13, 2018

Ett superintressant samtal tillsammans med ordföranden för IAB Sverige Daniel Weilar. Tidigare VD för Nyheter24. Vi pratar om allt från tiden på Nyheter24, hur publicister ska öka sina intäkter, annonsformat, jobbet som IAB gör och vad IAB inte kan göra. Ett riktigt bra avsnitt helt enkelt!

Mar 6, 2018

Veckans podd gästas av David Sandström CMO på Klarna. Vi pratar bland annat om Klarnas reklamkoncept Smooth och hur ett techföretag som Klarna tar hjälp av medie- och reklambyråer.

Vi hinner även diskutera hur man bygger framtidens marknadsorganisation. David Sandström delar med sig av lärdomar i hur du identifierar, rekryterar och behåller talang i ditt team och mycket annat intressant därimellan.

1