Info

Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Digital marknadsföring.
RSS Feed
Digitala medie-podden
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
February
January


2016
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: December, 2017
Dec 19, 2017

I Veckans avsnitt gästar Tor Rauden Källstigen från den innovativa mediebevakninstjänsten Signal Signal vars tjänst gör det möjligt att söka på och analysera omnämnanden i talad media som podcasts, radio, TV och Youtube-kanaler. 

 

Vi pratar om framgångsrika exempel på kunder som använder deras tjänst, vad Signal Signal kan vara bra för och varför det är så viktigt att bevaka etermedier. 

Dec 12, 2017

I veckans avsnitt gästar Henrik Uggla, docent i varumärkesstrategier på INDEK KTH. Vi utforskar fenomenet lyxmarknadsföring och lyxvarumärke i veckans podd och pratar bland annat om;

Vad är lyx, den relativa sidan av lyx, lyx på internet och pristtning av lyx. Utvidnigar av lyxvarumärken och mycket mer!

 

Dec 5, 2017

Simon Beyer från Ingager gästar veckans avsnitt och pratar om chatbottar och andra spaningar och trender på  Facebook och Google. Vi pratar om annonsering i sociala medier och Simon bjuder på tips och vanliga misstag som annonsörer gör. 

1