Info

Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Digital marknadsföring.
RSS Feed
Digitala medie-podden
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
February
January


2016
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2017
Feb 28, 2017

Det sista avsnittet är möjligen det absolut bästa. Kristoffer Stenqvist från Max Hamburgare gästar och vi har det riktigt bra. 

Feb 21, 2017

Widespace förändring från nätverk till programmatisk plattform med fokus på mobilt, kundvärde och effekt. Micke berättar hur han och Widespace vill hjälpa publicister att tjäna mer pengar på sin mobila trafik och köparsidan att få mer effekt med smartare mobilköp. Vi pratar också om vad du som kund och köpare kan och ska förvänta dig för effekt av dina mobila display och videoköp.

Feb 14, 2017

Varför blir den här podden bättre för varje avsnitt vi gör? Ett toppavsnitt där Henrik Staaf Chef Digital Kommunikation på Coop gästar.

I veckans avsnitt pratar vi bland annat om e-handel inom livsmedel och mat, utmaningarna i branschen, allt från mätproblematiken, till programmatic till hur man arbetar bäst med data. Vi pratar även om värdedriven kommunikation och hur man ska värdesätta digitala kanaler jämfört med mer traditionella medier.

Feb 7, 2017

Veckans gäst, Fredrik från Acast pratar podcast i sann meta-anda. I samarbete med Acast.

1