Info

Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Digital marknadsföring.
RSS Feed
Digitala medie-podden
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
February
January


2016
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2017
Jan 31, 2017

I veckans avsnitt pratar vi om gamification med Gabriel Kratschmer från spelplattformen Flarie. Vi pratar om utmaningar i startups, ödmjukhet och om hur varumärken kan kommunicera mer lekfullt. Avsnittet är sponsrat. 

Jan 24, 2017

Ett fartfyllt samtal med min fina kollega Fredrik Hermelin. Hör oss hoppa mellan trender och spaningar från året som gått och vad vi hoppas se mer av under 2017. Vi väljer att inte prata om det klassiska AI, VR, machine learning etc, utan tar en lite annan vinkel på det hela.

Avsnittet är inspirerat av vår koncernkollega Mitch Joel, hans Podcast hittar ni på iTunes.

Jan 17, 2017

Emma Lindgren gästar och vi får till ett topp-avsnitt. 

Är medarbetarna en av framtidens viktigaste digitala marknadsföringskanaler? Om ja, varför?

- Vad är employee advocate marketing?

- Varför bör fler företag arbeta strategiskt med att engagera medarbetarna till att aktivt föra varumärkets talan online?

- Bör alla företag göra detta? Vad finns det för risker?

Jan 10, 2017

I veckans avsnitt gästar Kenneth Danielsson VD för Sveriges kanske bästa mediebyrå Mindshare. Vi pratar om hur man arbetar med talanger, hur mediebyråns framtid ser ut och mycket mer.

Jan 3, 2017

Vi gör ett försök att lära oss lite mer om facebookannonsering på 20 minuter med Amanda. Klurigt att hinna med allt, men vi gjorde ett tappert försök. Ni hade ändå inte velat lyssna på ett samtal på 6 timmar. 

1