Info

Digitala medie-podden

En gång i veckan dyker Damon Razazi, digitalstrateg på mediabyrån Mindshare, ned i det digitala medielandskapet tillsammans med ny en gäst. Digital marknadsföring.
RSS Feed
Digitala medie-podden
2018
June
May
April
March
February
January


2017
December
November
October
February
January


2016
December
November
October
September
June
May
April
March
February
January


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: Page 1
Jan 9, 2018

Veckans gäst heter Lina Hansson och jobbar som Conversion Specialist på Google. Hon är en passionerad och kunnig specialist som bjuder på massor av kunskap i veckans avsnitt. Lina berättar bland annat om vanliga misstag som sänker företags konverteringar, hur man på ett enkelt sätt kan påbörja sin optimering och hur man mäter framgång. Varför laddningstiden är så pass viktig och enkla knep i att förbättra användarens mobilupplevelse.

 

Helt enkelt hur du maxar resultaten och får bäst avkastning på besökstrafiken på din sajt.

Det går fort och det finns mycket att fördjupa sig i efter veckans avsnitt. För mer inspiration besök https://www.thinkwithgoogle.com/intl/en-154/

1 Comments
 • almost four years ago
  Nina
  Hej!
  Vill ge er feedback/beröm för detta avsnitt - det var informativt, hade en härlig dynamik mellan talarna och jag gillade särskilt anslaget av att vara lite djävulens advokat och ifrågasätta. De svar som då gavs fick bara större tyngd - snyggt.
  Jag är jobbsökande kommunikatör som via podden vill kompetensutveckla mig i jakten på nytt jobb och har ingen tidigare erfarenhet av området. Bra för mig att ni förtydligar ”yrkes-lingot”/ordval så att även en oinsatt som jag kan hänga med.
  Snyggt jobbat!
  /Nina
Adding comments is not available at this time.